O nama

TCOM je IT kompanija čiju osnovnu delatnost predstavlja razvijanje data management softvera, industrijskog softvera, telemetrije, WEB aplikativnog softvera, alata za razvoj softvera i WEB dizajna.

Već 15 godina stojimo iza mnogih projekata koje smo radili u gotovo svim oblastima privrede, zdravstva, saobraćaja i turizma. Kompanija TCOM je profesionalno orijentisana prema svojim korisnicima čije solucije omogućavaju podizanje efikasnosti i produktivnosti osnovnih tehnoloških rešenja u savremenim kompanijama.

Naši softverski inženjeri su visoko kvalifikovani i iskusni u vrhunskim naprednim WEB tehnologijama, kao što su PHP, MySql, Flash, HTML5, Java, Andoid, IOS, koje su podloga za razvoj naših aplikacija i softverskih rešenja u konceptu razvoja e–Smart Business System-a.

Sa svojim brendom, Visible Shade System (VSS) osvajamo napredne WEB tehnologije i unapređujemo naše programske alate koji su jedinstveni u nekim segmentima, ali i referentni na globalnom nivou.

Bogato iskustvo u oblasti telekomunikacija, telemetrijskih rešenja i distributivne delatnosti opredelilo je formiranje jakog tima stručnjaka za konsalting usluge u oblasti distributivnih sistema u energetici i vodoprivredi.

Naša vizija

Razvoj savremenih telemetrijskih rešenja i njihovo spuštanje na platformu mobilnih uređaja obezbeđuje nesagledive mogućnosti distributivnim kompanijama u procesu upravljanja sa sledećim procesima:

  • Beskontaktno čitanje mernih uređaja.
  • Automatsku kontrolu tehničke ispravnosti mernih uređaja.
  • Eliminisanje zloupotreba u evidentiranju potrošnje na mernim uređajima.
  • Analizu, lociranje i procenu gubitaka na distributivnoj mreži.
  • Efikasniju, rentabilniju i produktivniju organizaciju upravljačkog procesa u distributivnoj delatnosti.
  • Dramatično smanjenje troškova poslovanja u distributivnoj delatnosti.
U fokusu rešenja našli su se mobilni uređaji u obliku smart mobilnih telefona koji po svojim karakteristikama i mogućnostima sve manje ili uopšte ne zaostaju za specijaliziranim industrijskim mobilnim uređajima, s tim da je njihova cena koštanja unutar ovakvih projekata 5 do 10 puta manja, pa se nameću kao pravilan i optimalan izbor.

Konsalting

TCOM poseduje bogato iskustvo u oblasti telekomunikacija, telemetrijskih rešenja i distributivne delatnosti što ga je opredelilo da formira tim stručnjaka za konsalting usluge u oblasti distributivnih sistema u energetici i vodoprivredi. Konsalting usluge TCOM su:

  • Analiza i izrada studija o razvoju i rentabilnosti distributivne delatnosti.
  • SWOT Analiza distributivne delatnosti u energetskim i vodoprivrednim kompanijama.
  • Izrada Due Diligence-a distributivnih kompanija.
  • Analiza gubitaka u distributivnim kompanijama i izrada akcionih planova za njihovo suzbijanje.

4.100.000

Mernih uređaja

43

VSS-ORD servera

9.200

Korisnika

24/7

Call center

Sertifikati